Montag, 14. August 2017

Tondach katalog

Unsere nachhaltigen Ziegelangebote schaffen eine angenehme Wohnatmosphäre und geben Sicherheit. Zahvaljujući dvostrukim falcovima velike dubine, ovaj crep omogućava još bolje zaptivanje krovne površine čime je otklonjena opasnost od prodiranja kiše praćene vetrom i zavejavanja suvim snegom. Wienerberger stellt in den jeweils aktuell gültigen technischen. Tašky jsou vysoce odolné proti mechanickému poškození. Střecha z pálených tašek je pevná (pro údržbu, případnou opravu či kontrolu).


Pálené tašky TONDACH v tomto ohle- du vysoce překračují hodnoty stanovené normami. Systém dvojitých drážek zaručuje . Szeroki wybór kolorów i wzorów dachówek osiągamy dzięki technikom wykończenia angoba i glazura. Angoba lub glazura zostaje podczas pro- cesu wypalania dachówki wtopiona w powierzchnię płytki i tworzy w ten sposób jej ostateczny kolor. Dachówki, również dzięki bardzo gładkiej.


Regijska povezanost temeljena na međunarodnom znanju i iskustvu. Naša opeka stvara i održava ugodnu atmosferu, klimu i sigurnost. To maximize your viewing experience of this digital catalog, we recommend installing Adobe Flash Player Plugin.


Informacije o Tondach proizvodima možete od . This installation will only take a few moments. Should you experience any issues with installation, please contact your System Administrator. Egal, ob Sie sich für ein klassisches Satteldach, ein Zeltdach oder ein Walmdach entscheiden, für jede dieser Varianten braucht es einen ästhetisch ansprechenden Dachziegel, der Ihrem Geschmack gerecht wird. Die Dachform ist ein wichtiger Bestandteil ihres persönlichen Ausdrucks und wesentlich für . Tondach glineni crijep prirodni je proizvod bez kemijskih dodataka. Nudi brojne mogućnosti dizajna i boja za sve oblike krovova.


Sveobuhvatnim vrhunskim rješenjima za krov Tondach osigurava zaštitu i sigurnost te energetsku učinkovitost sukladno današnjim. Saturn je kvalitetan i vizualno lijep crijep koji daje indi- vidualnost i estetiku za najzahtjevnije kupce. Saturn je raspoloživ u nekoliko engobiranih i glaziranih varijanti. Oplemenjena gornja površina pridonosi posto- janosti boja te dugotrajnoj kvaliteti krova prema Vašim željama.


Bobrovec ravno rezan zaobljen. Read reviews, compare customer ratings, see screenshots, and learn more about Tondach info. TONDACH -Verschiebeziegel ermöglichen eine hochwertige und rasche Dachsanierung. Vaša košarica: proizvoda. Kompletní technická příručka s aktuálními informacemi o jednotlivých střešních taškách TONDACH.


V katalogu naleznete jak technické údaje o rozměrech a způsobu použití, tak i technické nákresy. Aplikace je navržená tak, aby pomohla rychle a efektivně . Neviditelná moc, která nás nese na svých křídlech. Stejně jako láska nám poskytuje energii pro naše bytí.


Základní surovinou je přírodní hlína (jíl), která se míchá s vodou, suší se vzduchem a vypaluje se ekologickým zem- ním plynem. Katalog zboží - Střecha svépomocí. Levné plechové krytiny, střešní krytina levně.


Pro klienta – společnost vyvíjející e-shopová řešení – jsme navrhli funkčnost a design elektronického katalogu střešních tašek a příslušenství. Design musel splňovat tvrdá korporátní pravidla a samozřejmě se dobře přizpůsobit koncovému uživateli z hlediska použitelnosti.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения