Montag, 11. Juli 2016

Trapezni lim sa filcom cijena

Kontaktirajte nas na telefon . NAJBRŽA ISPORUKA , TRAPEZNI LIM T 18. TOP BOJE : SMEĐA , CRVENA , CRNA , ZELENA , SIVA. PROFILIRANI TRAPEZNI LIMOVI NJEMAČKE KVALITETE. IZRADA PLOČA SA ANTIKONDENZACIJSKIM FILCOM. MOGUĆNOST DOSTAVE CIJENA OVISI O DUŽINI PLOČA . Pokrovne ploče se kupuju po kvadratu, ne po metru dužnom.


Kod nas se obračun vrši po metru kvadratnom. GARANCIJA 1 I GODINA! Proizvodnja, prodaja i ugradnja, najpovoljnije cijene i najbolji kvalitet! PDV nije uračunat u cijenu artikla. Ono što razlikuje modernu zaštitnu prevlaku: cink-magnezij novost (ZMG) se koristi legura.


Kao rezultat znatno povećane otpornosti na hrđanje. Vrsta dokumenta: Fotografija(jpg). AKCIJE : INOX DIMNJACI - Akcija! Cijena -vrijedi za pocinčani obojeni lim 50. Po narudžbi moguće je naručiti ploče sa antikondenznim filcom.


B Okapni lim ioznad prozora. Unutarnji antikondenzacijski filc na stražnjoj strani. Dvostrana traka za brtvljenje preklopa. U slučaju da je nagib krova veći od. Za razliku od klasicnih pokrova profilirani trapezni limovi ne akomuliraju toplinu po.


CIJENA TRAPEZNOG LIM U BOJI M= 4KN SA PDV-OM CIJENA. PROIZVOD Pocinčano bojani. Gradite kuću - došli ste do krova - novaca je još malo. Izvrsno rješenje je tu – limeni pokrovi u obliku crijepa ili u obliku trapeza. Samo izaberite boju i uživajte u toplini svog doma.


Iz razloga što osim toga pokazuju i izvrsne statičke osobine, oni su prijeko potrebni kod većih rastojanja između oslonaca, što dodatno smanjuje građevinske troškove. Mogu se upotrijebiti i kod blagih nagiba krova, otporni su na ekstremne vremenske uslove te omogućuju lijep estetski izgled na građevinskom objektu. Zahtjev za dodatne informacije i objašnjenja dokumentacije vezane uz predmet nabave gospodarski subjekti mogu uputiti na elektroničku poštu naručitelja: U „ Predmetu“ („Subject“) elektroničke pošte potrebno je upisati evidencijski broj nabave koji je naveden u dokumentaciji i pozivu za nadmetanje. Kupcima je dostupna i vrlo zanimljiva opcija lima s anti-kondenzacijskim filcom.


Trapezni lim s anti-kondenzacijskim filcom.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения