Freitag, 25. März 2016

Case ieftine la cheie 15000 euro

Daca ar fi posibil să construiti o casă cu 150euro la cheie , mulți oameni ar vinde apartamentele si s-ar muta la casă. Costuti proiect : -studiul geotehnic - proiect + aprobari necesare -tras gaz metan, apa, canalizare, etc. Costuri casa : - achiziționarea de materiale de construcții -plata manoperei de . Euro (pentru varianta „la rosu”). Va oferim casa „pe pamant” realizata din structura clasica de fier beton, zidarii de BCA si acoperis de lemn, la cel mai mic pret de pe piata, respectiv 9. Cei care sunt interesati de case pana in 200euro au la dispozitie o oferta destul de bogata din care pot alege.


Cu acest buget, pe langa faptul ca aveti o casa la cheie , puteti chiar sa mobilati si o camera. Cea mai buna varianta pentru a ne incadra in acest buget ar fi o casa de lemn. UPDATEDe departe cel mai mare succes la ultimul targ imobiliar l-a avut casa de 0de euro , numai o singura persoana comandand de case ! In total constructorul a. Casa de 150euro la cheie ! Constructia va avea regim de inaltime parter. La pretul casei se adauga racordurile la utilitati, pretul proiectului (9euro proiect complet) si costul terenului in functie de zona (daca nu detineti teren pe care doriti sa construiti).


Noi va indeplinim visul – propria dvs casa la cel mai mic pret posibil! Specialistii nostri va ofera solutii si sprijinul necesar, incepand de la proiectare,. Lemn masiv cu OSB : La rosu : 15.


Totuşi există posibilitatea de a îţi contrui o casă la preţ de garsonieră. CASE PENTRU ORICE BUGET !

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения