Dienstag, 20. Oktober 2015

Plastenici konstrukcija

Kupci imaju dve nekad i tri. Postavljanje unutrašnje folije. Unutrašnjost plastenika PD 10x50m. Konstrukcija plastenika spremna za postavljanje spoljne folije. U takvim prostorima se najčešće gaje povrtarske kulture ali se dosta upotrebljavaju u hortikulturi i voćarstvu.


Prikaz montaže dva ravna plastenika.

Postoji veći broj tipova konstrukcija i načina montaže plastenika. ZA DODATNE INFORMACIJE O PLASTENICIMA KLIKNI ISPOD NA PRIKAZI VISE Izrada i. Uz samoizgradnju dobijete upola jevtinije od tržišne cijene po. Plastenik 24m, metalna konstrukcija. Folija, spoljašnja višegodišnja od 1mikrona kritis . U konstrukciji plastenika se jasno uočava granica između bočnih strana i krova.


Po konstrukciji slični su staklenicima. Svojim karakteristikama ovaj plastenik izvrsno odgovara svim izazovima s kojima se hobi proizvođači susreću, te im omogućava uzgoj povrća čak i tijekom zimskih mjeseci. Kako je program proizvodnje plastenika vrlo .

Metalna konstrukcija plastenika je . Prnjavor, KM, podcincana konstrukcija. Novi Sad Oprema za plastenike Cena: EUR Lokacija: Novi Sad (Srbija, Novi Sad) Kategorije: Oprema za plastenike Garancija: Nije nevadeno Stanje: Korišteno Tekst oglasa Na prodaju konstrukcija za plastenik BLOK tipa CA 8kvadrata,visina 4m,sirina 17m. Kompletna konstrukcija može da bude zaštićena antikorozivnom bojom (farbano u belo) ili pocinkovana. Sa čeone strane se postavljaju četvorokrilna vrata i polukružni lufteri. Naše projekte izvodimo po sistemu ključ u ruke, od idejnog projekta do izvedbenog projekta s . Montaža i izrada plastenika.


Kvalitetne pocinčane cijevi i elementi. Ako se postavlja u već isplaniranom vrtu, valja voditi računa . Opširnije: plastenik Profi plastenici - za profesionalne proizvođače jagodičastog voća i povrća proizvodnja OUT METALI j. Na plastenike koji su duži od 30m ugrađuju se po dva bočna luftera sa obe strane. Razmak između lukova je 2m. Na svim vratima i lufterima je upeglana folija.


Glavna folija je od poznatih proizvođača folije debljine 150mic. Projekti koji se provode na samoj tipki. Strukturna analiza obračunava se u skladu s propisanim standardima.


Stalni zaštićeni prostor formira se pomoću noseće konstrukcije u obliku poluvisokih i visokih tunela, plastenika i staklenika pri čemu se proizvodnja povrća i cvijeća može izvoditi tijekom cijele godine. Zaštićeni prostori su specijalno građeni objekti pokriveni transparentnim materijalima, kao što su: .

Kao takav u potpunosti je konstrukcijono čvrst i siguran na standardne meteorološke uvjete. Po želji kupca plastenik se može dodatno učvrstiti ugradnjom željenog broja prečki (za zimske uvjete). Dimenzije plastenika su širina m, visina u sljemenu m, te dužina po volji u koraku m. Ovaj plastenik kvalitetom izrade i prodajnom cijenom.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения