Dienstag, 27. Oktober 2015

Magazin play actualizare

Dacă actualizați aplicațiile, aveți acces la cele mai recente funcții și îmbunătățiți securitatea și stabilitatea aplicației. Actualizarea Magazin Play se poate face fie direct din cadrul aplicației, fie prin descărcarea și instalarea manuală a acesteia. Daca nu ești conectat la internet mereu (wifi) nu ti se pot actualiza aplicațiile. Eu am instalat de pe site-ul allview o versiune de androi desi imi aparea ca am ultima la actualizare si asa am reusit problema cu magazin play.


Am incercat sa vad daca gasesc asa ceva si pentru tel tau insa nu am gasit nimic pe site. Salut, am avut si eu problema asta. Acum ar trebui sa poti descarca. Dupa un timp isi va da update inapoi dar problema nu va mai aparea. Poți seta aplicația Play Store ( Magazin Play ) să actualizeze în mod automat aplicațiile de pe ceasul inteligent, astfel încât să nu ratezi nicio actualizare a acestora.


Dacă setarea de actualizare automată a aplicațiilor este activată în Play Store ( Magazinul Play ), aplicațiile de pe ceasul inteligent se vor actualiza în mod . Mergeți la Magazin și verificați dacă există vreo aplicație sau vreun joc rămas în etapa de descărcare, anulați toate descărcările în așteptare, reporniți telefonul și apoi căutați manual actualizări de aplicație sau de joc din Magazin. Vă recomandăm să păstrați telefonul conectat la un încărcător și . Așteptați ca actualizarea să se termine. Imi apare mereu mesajul Descarcare in asteptare, fie cat.


Aici există atât aplicaţii gratuite, cât şi plătite. Magazinul Play (v8) permite acum vizualizarea changelog-ului actualizării unei aplicații direct din secțiunea Actualizări. Apăsând pe o săgeată se va deschide o listă cu noutățile pentru acea actualizare. Deci, în loc să trebuiască să intri în fiecare aplicație pentru a vedea ce aduce nou fișierul de . Accesul la serviciul Magazinul Play se obține . Mai jos, veți găsi specificațiile tehnice ale aplicației, cum sunt data ultimei actualizări , numărul de instalări până la momentul respectiv, versiunea . Probleme la descărcarea sau actualizarea aplicației WhatsApp. Actualizarea se va face în următoarele săptămâni, dar aplicaţia poate fi descărcată deja şi instalată manual pe telefon.


Setări trebuie bifată opţiune de a instala aplicaţii din surse necunoscute. No description available. This release may come in several variants. Android Police oferă fişierul. Consult our handy FAQ to see which . MX Player a fost una din aplicatiile preferate ale utilizatorilor iar cea mai recenta actualizare rezolva mai multe probleme aparute cu rularea aplicatiei pe dispozitivele . Care credeți că a înregistrat cele mai multe descărcări?


Firma de analiză App Annie a. You and your little tricks. No installing apk files from who knows where. No waiting like a peasant.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения