Donnerstag, 1. November 2018

Crijep akcija 2017

Odaberi svoj novi, moderan, vrhunski i povoljan Nexe crijep po sniženim cijenama, u najbližem prodajnom centru BMD STIL-a. U velikoj ponudi krovnih pokrova BMD STIL-a, jedno od mjesta pri samom vrhu kvalitete i povoljne cijene zauzima Nexe crijep. Akcija traje do isteka zaliha! Ekstra snižena cijena vrijedi do isteka zaliha!


RASPLOŽIVO - NA SKLADIŠTU. Predviđeni rok dostave na Vašu adresu:.

Europski strukturni i investicijski fondovi. U tijeku je akcija koju ne smijete propustiti. Creaton, Tondach i Nexe crijep dobivate po nižim cijenama. Održana prezentacija udruge MOJ OTOK.


U hotelu Park Panolija, ovog je vikenda održano vrlo interesantno predavanje, Uklonimo azbestne krovove u Našicama”. Kupite li barem mnexe crijepa (Mediteran, Mediteran Antik, Dioklecijan), Nexe partner će Vam na temelju ispunjenog kupona odobriti popust u vrijednosti komada kupljenog crijepa. Prodaja građevinskog materijala u oglasima sa slikama i cijenama građevnog materijala.


AKCIJA MEDITERRAN CRIJEP SYNUS!

CREATON CRIJEP RAPIDO VINSKO CRVENA ENG. Terran koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i prilagodbu sustava. Od toga trenutka pokrenuta je i velika akcija prikupljanja pomoći kako bi se Bertokovima pomoglo da sagrade novi dom.


Marija i Stjepan su invalidi, a sinovi su im nezaposleni. U akciju se uključio i Večernjak. Tridesetak tisuća kuna odmah su prikupili sumještani i općina, na otvoreni žiroračun dolazile su i druge uplate, . Crijepovi Mondo i Cosmo najprodavaniji su Jungmeier crijepovi na hrvatskom . Vodeći stručnjak za cjelovita krovna rješenja.


Sve iz jedne ruke: od crjepova izrađenih po mjeri, preko fazonskih elemenata i krovne opreme sve do pratećih usluga visoke kvalitete. Posebno ekonomičan zbog male potrošnje od samo cca crijepova na m2. Uvjerljiva nova interpretacija tradicionalnog oblika krovnog crijepa.


Izbor vrste crijepa zavisi od klimatske oblasti u kojoj se nalazi kao i od same namjene objekta. Crijep je najbolji krovni pokrivač za Vaš dom. Tondach Mediteran crijep je primjenljiv za krovove kuća koje se grade u mediteranskoj ili kontinentalnoj klimi. Weiteres Bild melden Melde das anstößige Bild. Tondach glineni crijep prirodni je proizvod bez kemijskih dodataka.


Nudi brojne mogućnosti dizajna i boja za sve oblike krovova. Sveobuhvatnim vrhunskim rješenjima za krov Tondach osigurava zaštitu i sigurnost te energetsku učinkovitost sukladno današnjim.

Građevinski materijal, Građenje i opremanje, Sve za dom, 6. Onda je crijep Cezar pravo rješenje za vas. To je crijep velikog formata koji svojom kvalitetom, bojom i dizajnom predstavlja jedinstvenu kombinaciju za krov, a sada ga možete imati uz carsku uštedu. Ne propustite ovu odličnu priliku. Saznajte više kod ovlaštenih Nexe partnera! Izaberite između velikog broja modela godina s Vama.


Ovaj crijep ima mogućnost kliznog letvanja.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения