Mittwoch, 11. Januar 2017

Tabla lindab culori

Gama de culori PE, MATT si HBPE 0. Atentie, culorile pe care le vezi pe ecran pot diferi de nuanta reala si de aceea iti recomandam sa consulti mostre de tabla Lindab inainte de a lua decizia finala asupra culorii comandate. Nordic-400_schita_400x400. Acest sistem de acoperire este ideal pentru medii intens poluate sau zone litorale cu salinitate ridicata.


In functie de grosimea tablei si de tipul de acoperire, ai la dispozitie o gama variata de culori.

Cu cat acoperisul este mai complicat cu atat se vor folosi mai multe accesorii pentru lindab , care costa destul de mult. Cel mai apropiat NCS Cel mai apropiat RAL. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Tigla metalica. Preturi pentru Tigla metalica de la 20. Iti recomandam sa consulti mostre de tabla de la Lindab inainte de a lua decizia finala asupra culorii comandate.


Orice model, culoare , grosime la preturi de producator. TABLA TIP LINDAB NUANTA LUCIOASA 0.

MM, pret mic negociabil livrare super rapida. Oferte produse si servicii: tabla lindab culori. Producatori, distribuitori, furnizori - Tabla cutata fatade si acoperisuri Lindab. Acoperis faltuit SRP Click sau SRMax – culori maro, rosu inchis si caramiziu, cu acoperire PE sau MATT, grosime tabla 0. Tigla metalica Skane, Prima si elemente de tinichigerie sau tabla plana – culoare caramiziu, cu acoperire PE, grosime tabla 0. Tabla faltuită de la Lindab este protejata anticoroziv prin aplicarea de straturi succesive de pasivizare, primer şi vopsea HBPE peste oţelul zincat la cald. Partea inferioara este protejata cu lac epoxy, rezistent la condens.


Acesta poate avea forme si culori diferite, in functie de stilul locuintei si de zona in care e amplasata. Lindab iti ofera cel mai complet sistem de colectare a apelor pluviale de pe piata, compatibil cu orice sistem de invelitoare: tigle ceramice sau din beton, sindrile bituminoase, tigle metalice sau tabla faltuita. Pune-ti creativitatea la incercare!


Exploreaza diferite combinatii de culori pentru acoperisul tau, sistemul tau de jgheaburi si burlane si poarta ta de garaj. Iar apoi, alege combinatia de culori pe gustul tau si care se potriveste cel mai bine casei tale! Primesti consultanta de la primul contact pana la finalizarea lucrarilor de montaj ale acoperisului. Va multumesc pentru tabla de acoperis.


Profilele noastre pentru acoperis din tabla sunt disponibile in cel putin culori si texturi. Grosimea vopselei poate fi 2 3 sau 2de microni.

Ai libertate deplina de alegere: profile distincte, culori clasice pentru acoperis sau nuante moderne cu mai multe variante de acoperire finala cu strat lucios sau mat al. Tabla plana de la Lindab este extrem de maleabila, fiind potrivita atat pentru acoperisurile clasice cat si pentru cele cu design innovator.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения