Freitag, 27. Januar 2017

Limeni krov imitacija crijepa cijena

SJAJ VARIJANTA - NANOS BOJE MIKRONA POGODNOSTI Duljine ploča prema narudžbi (izrada točna u milimetar) Moguća dostava. Garancija godina na stabilnost boje. Pokrovni lim se naročito primjećuje po tome kada se radi kao zamjena za standardni crijep, što mu jeste namjena – imitacija crijepa , ali kod lima se radi o tome što on omogućuje istu. Prednostima ovog limenog pokrova skoro pa nema kraja – u praksi protiv kiše i leda se odlično snalazi na Vašem krovu!


Materijal zamišljen za upotrebu na kućama i stambenim objektima zbog svoga visoko dekorativnoga izgleda i precizne tehnologije izrade. Izrađuje se u pocinčanom i bojanom limu debljine mm i može se dobaviti u dvije sjajne boje ( crvena i smeđa ) te tri mat boje ( crna , crvena i smeđa ). GARANCIJA 1 I GODINA! Proizvodnja, prodaja i ugradnja, najpovoljnije cijene i najbolji kvalitet! KROVNI POKROV MEDITERAN KROVNI POKROV MEDITERAN TEK.


Mediteran krovni panel ili panel s imitacijom crijepa je metalni samonosivi panel s izolacijom od PUR pjene. Namijenjen je pokrivanju stambenih objekata s padom krova od minimalno. Vanjski lim Mediteran krovnog panela je oblikovan kao kupa . AVANGARDE ploču odlikuje izgled tradicionalnog crijepa te sve prednosti čelika koje ju svrstavaju u laganu vrstu podkrova. Sa svojim karakterističnim. PDV nije uračunat u cijenu artikla.


LIM MONT AKCIJA: Profilirani limovi i krovna oprema (sljemena, snjegobrani, jahač). U tijeku je AKCIJA na profilirane limove raznih boja i profila koje proizvodimo, a izrađeni su od vrlo kvalitetnih materijala, uz poštivanje. Gradite kuću - došli ste do krova - novaca je još malo. Izvrsno rješenje je tu – limeni pokrovi u obliku crijepa ili u obliku trapeza.


Samo izaberite boju i uživajte u toplini svog doma. Kolika bi mogla biti kompletna cijena (grede, letvice, izolacija, limeni pokrov ) po m2? Crijep ili lim, što je jeftinije Beiträge 25. Limeni pokrov Beiträge 3. NAJPOVOLJNIJA CIJENA ZA LIMENI POKROV ! LIM U OBLIKU CRIJEPA 1M= 400 . Ovaj proizvod je u velikoj mjeri zastupljen na tržištu kao najbolji izbor za pokrivanje svih vrsta objekata, kao malih montažnih . Vrlo otporan na mehanička oštećenja.


Lim u obliku crijepa u velikoj mjeri je zastupljen na tržištu kao najbolji izbor za krovopokrivanje svih vrsta objekata, od malih montažnih kuća i vikend objekata, preko. Profiliranje crijep ploče obavlja se na automatskim proizvodnim linijama za profiliranje lima u obliku crijepa. Početna Sendvič paneli Imitacija crijepa. Aluminijski profilirani limeni pokrov LG 40 .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения