Dienstag, 30. August 2016

Plastenik prodaja

Sve ofarbano i nekorisceno. Md plastenici Izrada svih vrsta plastenika po želji kupca po principu kjluč u ruke. U ponudi imamo domace i uvozne folije vrhunskog kvaliteta,creva i trake. Veliki izbor polovnih i novih poljoprivrednih alata i opreme. Kupovina, prodaja , zamena.


Prodajem plastenik 300m2. Dimnzije duzina : 40m visina 3. Nalazi se u Pancevu naselje Vojlovica. Kod nas možete naručiti plastenike svih dimenzija i oblika, a naši majstori će u najkraćem mogućem roku (do časa) uraditi . Duzina 15m sirina 5m visina 5m. Pogledajete galeriju slika firme za proizvodnju, prodaju i montazu plastenika , ATP IRRIGATION d. Bulevar oslobodjenja 17 Beograd. Plastenik m širine sa bočnim otvaranjem.


Svedoci smo ubrzanog uvećanja broja i koncentracije plastenika u zaleđu i okolini velikih gradova. Profi plastenici - za profesionalne proizvođače jagodičastog voća i povrća proizvodnja OUT. PVC cijevi za plastenike , plastenici ,kopce,spojnice za vece kolicine dodatni popust moze placanje preko racuna. Najkvalitetniji i Najpovoljniji plastenici. Najlakši način za početak plasteničke proizvodnje je korištenje već postojećeg zemljišta na terenu.


Poželjno zemljište za plasteničku proizvodnju su lakša tla, sa malim udiom praha i gline i malo krupnijom . Ako imate malo zemlje ispred kuće postavite mali plastenik ili mini staklenik. To je vaša stalna bašta za sveže povrće tokom cele godine i zdrava ekonomija. Povoljno prodajem plastenik dimenzija 20x8x3. Ukoliko Vam snijeg prevrne plastenik , NEMA BRIGE! Odstranite snijeg sa plastenika i on če se vratiti u prvobitan položaj.


Za to su zaslužne cijevi od posebnog materijala. Pre nego što se uopšte upustite u projekat podizanja plastenika , obavezno morate sagledati sve troškove. Morate voditi računa o pripremi terena, dovođenju vode i struje, a za velike plastenike obavezna je i izgradnja trafostanice, kupovina agregata i postavljanje tvrde podloge. Rasad je namenjen proizvodnji u zaštićenom prostoru i proizvodnji na otvorenom polju.


Dugogodišnjom saradnjom sa semenskom . HERMES GROUP je oformljen u okviru firme ELESTRA d. To pre svega podrazumeva kvalitetnu opremu kao i tehnologiju i edukaciju. Izrada plastenika za proizvodnju, skladišta i hidroponiju. Nudimo vam mogućnost izrade novih plastenika , dogradnju, servis i održavanje opreme.


Na prodaju konstrukcija za plastenik od tvrdog pvc-a prečnika 4cm. Prvi ovogodišnji rod krastavaca iz plastenika već je na tržištu. Cetvoroclano domacinstvo može da se izdržava prihodima koje donosi plastenik od 2. Ljudi oji žive u kućama sve češće odlučuju da gaje povrće za ličnu upotrebu, pa do kraja sezone imaju i višak, a naredne godine već mogu i da organizuju prodaju. Stručnjaci smatraju da je najisplativije napraviti plastenik , jer je proizvodnja .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения