Montag, 29. August 2016

Cena plastenika za 10 ari

Na prodaju konstrukcija plastenika dimenzija x 12m ( ari ). Dupla konstrukcija od metalnih cevi col, moguć dogovor oko transport. Staklenik je opremljen elektro i vodovodnim instalacijama i priključcima. Prodaja od strane vlasnika.


Moguće izdavanje u zakup. Traka,crevo kap po kap 4. Cena plastenika se kreće od 10. Međutim, za ozbiljniju proizvodnju u njima . Profesor Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu Miladin Ševarlić početnicima, sa zemljom od ari i blizinom izvora, predlaže – blitvu. Povrće daje najbrži obrt.


Kod nas možete naručiti plastenike svih. Na većoj površini moguće je napraviti i idejni plan sa tačno predviđenim . Vrijednost ulaganja u plastenik ovisit će u prvom redu o površini, a cijena po kvadratnom metru obično pada s povećanjem površine zaštićenog prostora. Na našem se tržištu cijene po. Treba imati na umu da se ovdje radi o ulaganju u trajnu imovinu koja će se koristiti ili više godina.


Izrada plastenika po Vašoj želji ili standarno po našim merama Garantujemo da smo najpovoljniji jer cevi za izradu dobijamo direktno iz fabrike Kvalitetno i povoljno Sa sve informacije pitanja koja im. Slika - Izrada plastenika - povoljno! Sudeći po vrhunskom, kvalitetnom rodu, sigurnim kupcima i sve većem broju plastenika , sigurno je da nisu pogrešili. Dajem u dugoročni zakup plac od ari za . Plastenik 5x 10m - Šaljemo brzom poštom.


CENE PLASTENIKA Kada se govori o ceni plastenika , treba biti iskren i reći da to zavisi od niza stvari. Kao prvo treba napraviti podelu troškova na celokupan. Izlazimo u susret svim musterijama tako da je kod nas moguce kupiti i plastenik kao poluproizvosa ili bez folije,sa . Да ли је стварно могуће зарадити 1. Само ово питање намеће бројна потпитања.


Најпре, свако од вас би прво помислио, опет нека превар. Još deset ari im je pod staromodnijim niskim plastenicima, a povrće gaje i na hektar i po otvorenih njiva kad počne sezona. Kredit treba da otplaćujemo još dve. Manja je površina i manja količina robe, ali je veća cena , jer ti plastenik omogućava da prvi izađeš na tržište. Najviše se zaradi kad imaš sreću . Na ari može se zaraditi između 3. Sa tri do pet hiljada evra može se napraviti plastenik za gajenje povrća, prvenstveno paradajza i krastavaca, gde je sa dva turnusa u toku godine moguće isplatiti i investiciju i ostvariti prihod.


Evo cena cevi za podizanje plastenika : od pola cola cev metara dužine je 6dinara, od tri četvrt cola metara dužine je 7dinara. Tako, prema rečima proizvođača, ulaganje za plastenik na ari iznosi oko 12. U plastenicima se mogu gajiti i druge vrste povrća, a sezonska cena diktira kolika će zarada biti.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения