Donnerstag, 11. Dezember 2014

Modele case ieftine

Casa parter si etaj mansardat cu trei dormitoare EM162. Case cu parter si etaj, case de vacanta si duplex-uri, proiecte complete cu autorizatie, structuri, instalatii. Case Mexi vine in ajutor cu orice proiecte de casa moderna la cheie si la cele mai bune preturi.


Proiecte de case ieftine la cheie. Aceste proiecte de case ieftine cu mansarda sunt o optiune ideala, imbinand spatiile mici, economice, cu o functionalitate desavarsita.

De ce sa dai cateva zeci de mii de euro pe un apartament in Bucuresti, de exemplu, cand iti poti construi o casa la periferia acestuia, mult mai ieftin? Nu doar ca scapi de traficul si agitatia orasului si te bucuri de un spatiu mult mai mare, dar cel mai probabil vei cheltui mai putin, poate chiar jumatate din . Case mici inseamna si planuri de case mai mici si ieftine. Euro (pentru varianta „la rosu”).


Rate La Dezvoltator – Casa ieftina Parter si Mansarda. In cazul in care nu detineti un teren pentru o astfel de constructie, . O casa mica, la curte, vine la pachet cu avantaje deloc neglijabile: accesul la spatiu verde, intimitatea crescuta si preturi care pot fi mult mai mici decat cele ale unui apartament.

Nu este nevoie sa cheltui o avere pentru un vis implinit, asa ca iti prezentam proiecte de case mici si ieftine , pe care le poti avea . Analizeaza aceste proiecte de case puse la dispozitie de arhitecti. Alege proiectul care ti se potriveste si pretul convenabil de pe roarhitect. Indiferent ca va doriti proiecte pentru case mici, cu parter sau doar mansarda, pe site-ul nostru gasesti cu siguranta proiectul potrivit pentru casa ta! Case cu structura din lemn ieftine : Construieste-ti cu noi case lemn la preturi foarte bune.


Intra pe site si vezi modele si proiecte de case prefabricate, deja construite, impreuna cu toate informatiile despre tehnologia firmei noastre si modalitatiile de finantare ale acestora. Casa lemn Garsoniera, Casa lemn Ioana, Casa lemn . Aceasta casa este perfecta pentru persoanele care sunt la inceput de drum sau in vacanta. Ti-ai propus sa iti construiesti o casa ieftina si confortabila pentru tine si familia ta ? Iti doresti o casa de vacanta in care sa iti petreci timpul liber? Casa Essen, din categoria de proiecte de case mici ce poate deveni locuinta perfecta pentru o familie de 3-persoane sau casa de vacanta mult . Oferta Archeton este cea mai bogata de pe piata autohtona, portofoliul companiei continand modele. PROIECTE DE CASE DIN LEMN PROIECTE DE CASE DIN ZIDARIE PROIECTE DE CASE MIXTE.


Case din zidarie caramida sau BCA, case lemn , cabane, locuinte multifamiliale, duplex-uri, pensiuni,hoteluri. Zeci de modele de case intre - 40. Oriunde in tara, fara costuri suplimentare!

Un proiect de casa mica cu mansarda si ieftina conceputa pentru terenuri mici este rezolvata intr-o solutie arhitecturala de factura moderna, cu un partiu simplu si functional. Acesta este materializat intr-un volum construit compact. S-a acordat o mare atentie dimensionarii si relationarii cat mai echilibrate intre diferitele spatii. Casele din lemn pot fi foarte ieftine , fiind o alternativă bună de luat în calcul pentru căminul mult dorit. O casa de lemn prezintă atât avantaje, cât şi dezavantaje şi este indicat să te informezi bine înainte de a face o investiţie şi să alegi varianta care se potriveste cel mai bine bugetului şi nevoilor tale.


Alege un proiect de casa , vila, cabana, garaj sau iti vom face unul de la zero dupa ideeile si schitele tale.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения