Dienstag, 27. Februar 2018

Trapezni lim dimenzije

INM Arilje - Krovni profilisani lim TR-40. Njegova statika dozvoljava mu primenu na objektima sa nagibima krovova većim od. TR-se proizvodi na najsavremenijim automatizovanim mašinama.


Proizvodi se prema željenoj boji i dužini. Lako i brzo se montira, ima dug vek trajanja, malu težinu i otporan je na sve vremenske uslove. Osnovna karakteristika trapezno profiliranog lima je izuzetna izdržljivost pri velikim opterećenjima.


Ovo je maksimalna dimenzija a sve dimenzije se prilagođavaju potrebama. PROFILIRANI TRAPEZNI LIM T-20. BOJA I DUŽINA PO IZBORU DEBLJINA: 5mm. Za dimenzije van navedenih, mogućnost i rok isporuke se posebno ugovaraju.


Profilisani trapezni lim. Pan trapezni limovi su građevinski elementi proizvedeni deformacijom materijala na automatizovanoj liniji. Ovaj proizvod se može izraditi od. Najviše se koristi za oblaganje strukturnih elemenata fasada i enterijera. Ostale nestandardne dimenzije na upit.


Debljina lima od kojeg se izrađuje može biti od do mm, a veličina ploča varira ovisno o potrebi a najveća dimenzija koju proizvodim je 5x m. Prodajem nove limene trapez Tkrovne pocinčane ploče. Materijal je čelični pocinčani bojani lim. Ploče su kvalitetnog jakog profila, sa valova i . Pokrovni lim u obliku trapeza izrađujemo iz pocinčanog i pocinčanog obojanog lima. Površine lima od kojeg se proizvodi trapezni pokrovni lim zaštićene su slojem cinka i slojem tvornički nanesene boje (kod obojanih limova)što ovaj proizvod čini trajnim i otpornim na sve vremenske uvijete. Aluminijumska lajsna spoljna bela glatka, 480din.


Trapezni lim mm Lim za krov . Web Dizajn: Spectrum Software Slavonski Brod WebManager 2. TOP BOJE : SMEĐA , CRVENA , CRNA , ZELENA , SIVA. IZRADA PLOČA SA ANTIKONDENZACIJSKIM FILCOM. Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal. Posedujemo sertifikate o. MOGUĆNOST DOSTAVE CIJENA OVISI O DUŽINI PLOČA .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения