Montag, 12. Februar 2018

Tondach kontinental plus

Na taj način postiže se vrlo sigurno i čvrsto prekrivanje (protiv jake kiše i vjetrova). Crijep sa površinskom zaštitom (engoba), koja garantira da će Vaš krov dugi niz godina izgledati. Prešani crijep s dvostrukim, posebno dubokim bočnim utorima. Kontinental crijep je prešani crijep s dvostrukim, posebno dubokim bočnim utorima, zahvaljujući kojima se postiže vrlo sigurno i čvrsto prekrivanje krova, što je važno za otpornost protiv jake kiše i vjetra. Zbog svog oblika, sa srednjim i prekrivnim izbočenjem, koji se u pomičnom dijelu proširuju, površina krova izgleda vrlo . Preporučeno letvanje: cca.


Kontinental Plus je prešani crijep sa dvostrukim, posebno dubokim bočnim utorima. Tondach Kontinental plus - prirodno crveni Landdach. KAKO DO KROVA UZ CIJENU IZ SNOVA?


Iskoristite poseban popust do 30. Izdvajamo: Kontinental plus. Presovani crep CONTINENTAL PLUS se koristi za pokrivanje krovova u nagibu. Jedan je od omiljenih crepova kako izvođača tako i investitora jer njegov oblik odlično pristaje raznim varijantama objekata. Continental Plus is pressed tile with a double, particularly deep lateral groove.


Predstavljamo proizvođača crijepa koji štiti vaš dom od vremenskih nepogoda. Hrvatskoj, koji kupcima omogućuje informirane i pametne kupovine. Traži po proizvodima iz kategorije Svi proizvodi je najbolja kupovina, ukoliko želiš kvalitetan proizvod po najboljoj cijeni. KONTINENTAL PLUS TONDACH. Prešani glineni crijep sa dvostrukim horizontalnim i bočnim utorima.


Utrošak po m: 15-1kom. Ja sam nedavno stavio tondach kontinental plus i naravno nemogu nista rec iz iskustva ali mogu iz iskustva mog starog i ostalih koji vec godinama imaju crijep. I to bas taj kontinental plus je ok.


Mislim da s njim ne mozes pogrijesit. Putem telefona ili e-maila zatražite najpovoljniju ponudu. Ovaj crijep je najoptimalniji za sanacije starih krovova kod kojih se ne može mijenjati dužina rogova. Благодаря двойным водоотводящим желобам большой глубины данная черепица дает возможность достигать более совершенной защиты крыши и. Gipsani kalupi omogućavaju dobijanje oštrih ivica i dubljih podužnih i poprečnih falceva. Zahvaljujući dvostrukim filcovima, ova vrsta crepa omogućava bolje zaptivanje krovne . Proizvodjač: Potisje kanjiža.


Postavljanje: sa preklopom. Minimalan nagib krova sa podaskanim . Da li imate ponudu za tu vrstu crijepa? Naime radi se o strmijem garažnom .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения