Montag, 24. Dezember 2018

Plastenici cijena

PLASTENICI AKCIJSKA CIJENA , Živinice, 2KM, Novo, pod detalljno imate cijene , sve kvadrature moguce. U Hrvatskoj se kao zaštićeni prostori za proizvodnju povrća u daleko najvećoj mjeri koriste plastenici. Postoji nekoliko ponuditelja za montažu i opremanje staklenika zadovoljavajuće kvalitete.


Vrijednost ulaganja u plastenik ovisit će u prvom redu o površini, a cijena po kvadratnom metru obično pada s . Detaljnije informacije na broj.

U našoj ponudi možeš pronaći najveću ponudu plastičnih, metalnih ili drvenih plastenika , staklenika i raznih dodatnih ili rezervnih dijelova. Možeš birati između različitih ponuda, cijena i vrsta na jednom mjestu. U svakom slučaju, preporučamo ti da prije kupnje provjeriš cijelu ponudu i onda se odlučiš na kupnju određenih . Poduzeće Euro Brod je počelo s radom upravo sa plastenicima. Nakon dvadesetogodišnjeg iskustva u uvozu, proizvodnji i montaži plastenika možemo slobodno reći da nam se možete obratiti sa punim povjerenjem i da ćemo ispuniti vaša očekivanja ako se želite baviti plasteničkom proizvodnjom.


Vrijeme pred nama iskoristite za montažu hobi plastenika ! Ponude kompleta s gotovinskim popustom od 01.

Istaknute cijene su bez PDV. Plastenik 20x00m visine 00m. Profi plastenici - za profesionalne proizvođače jagodičastog voća i povrća proizvodnja OUT. Izrada plastenika za proizvodnju, skladišta i hidroponiju.


Nudimo vam mogućnost izrade novih plastenika , dogradnju, servis i održavanje opreme. Bavimo se proizvodnjom i montažom plastenika , staklenika. Saradnja sa kompanijom ITC je počela prije godinu dana, i ovo nije prvi put da sarađujemo.


Na farmi u Ciljugama imamo već plastenika koji su završeni u rekordnom roku od mjesec dana. Zaista smo sretni što imamo ovako pouzdanog partnera i što su naši plastenici već spremni za poljoprivrednu proizvodnju, što i jeste . Bitan faktor kod izgradnje plastenika je i folija kojom se oblaže konstrukcija plastenika. Mi ugrađujemo visokokvalitetnu foliju koja sprečava prodor UV zraka i posjeduje Antiflog sistem (sistem protiv podrošavanja prilikom stvaranja kondenza).


Na čeonim stranama se ponekad ugrađuje i polikarbonat . PLASTENICI ZA JAGODE I OSTALE NISKE KULTURE Proizvodnja i prodaja plastenika. Imamo dugogodišnje iskustvo u proizvodnji jagoda i ostalih niskih voćnih kultura unutar plastenika. Uz osnovnu prodaju plastenika nudimo i dodatnu vrijednost u obliku savjetovanja pri montaži i daljnjem radu s uzgojem . Ovaj plastenik je namijenjen profesionalnim proizvođačima, ali je također zbog izuzetno povoljne cijene prepoznat među hobi proizvođačima .

Metalna konstrukcija tunela plastenika veroneza. Vrata su izrađena na principu rolanja folije oko motalice. Svaka stavka se može naručiti pojedinačno.


Radni stol za staklenik plastenik PSW-1A-142x78x80cm Zn. Ovaj plastenik za zaštitu bilja tokom zimskog perioda osigurava optimalnu zaštitu od smrzavanja, a može se koristiti tokom cijele godine kao plastenik za rajčice ili rasadnik za bilje. Kupci nas cijene po visokom kvalitetu i jasnim savjetima. Da bi se podigli PROMETAL plastenici nisu potrebne skupe pripreme terena.


Naknadno se po želji kupca, plastenici mogu premještati, produžavati ili skraćivati, a da ne izgube svoju funkciju i stabilnost. Svi plastenici se izrađuju po sistemu “ključ u ruke”. Osim toga, staklo, propušta skoro 1posto sunčeve svjetlosti koja pada na njega, dok je propusnost plastične folije u najboljem slučaju oko posto.


Naravno, cijene plastenika su puno manje od cijena staklenika. Uz komplet plastenika priložene su .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения