Montag, 13. August 2018

Proiecte case ieftine si frumoase

De ce sa dai cateva zeci de mii de euro pe un apartament in Bucuresti, de exemplu, cand iti poti construi o casa la periferia acestuia, mult mai ieftin? Nu doar ca scapi de traficul si agitatia orasului si te bucuri de un spatiu mult mai mare, dar cel mai probabil vei cheltui mai putin, poate chiar jumatate din . O casa nu trebuie sa aiba trei niveluri pentru a fi frumoasa. Daca impartirea este una potrivita pentru familia care vrea sa o ocupe si daca dispune de toate cele necesare, aceasta indeplineste toate conditiile. Sigur ca oricine poate sa isi amenajeze casa asa cum doreste si sa opteze pentru una cu sau 5 . Casa parter si etaj mansardat cu trei dormitoare EM162.


Alege din zecile de proiecte de case mici disponibile acum. Daca esti limitat de buget, aceste proiecte sunt ideale pentru tine. Case cu parter si etaj, case de vacanta si duplex-uri, proiecte complete cu autorizatie, structuri, instalatii. O casa mica, la curte, vine la pachet cu avantaje deloc neglijabile: accesul la spatiu verde, intimitatea crescuta si preturi care pot fi mult mai mici decat cele ale unui apartament.


Nu este nevoie sa cheltui o avere pentru un vis implinit, asa ca iti prezentam proiecte de case mici si ieftine , pe care le poti avea . Casa mica cu patru dormitoare si garaj - proiect mansarda. Mai multe modele de case mici gasiti in articolul modele de case mici si frumoase construite cu materiale traditionale sau cu materiale ecologice. Daca in primii ani ai originalei noastre democratii multa lumea isi dorea sa dea apartamentul de la bloc pentru o casa cat mai mare, la curte, astazi lucrurile s-au mai schimbat iar adeptii locuintelor faraonice, cel mai adesea cu o valoare estetica indoielnica, s-a mai redus. Am vrea sa credem ca acest lucru se datoreaza nu . Caramida ramane prima optiune a romanilor pentru locuinte, pentru ca este un material rezistent, asigurand o durata de viata lunga constructiei, si capabil sa pastreze caldura in interior iarna si sa mentina casa racoroasa vara.


In plus, peretii din caramida nu au nevoie de tratamente de intretinere, precum cei din lemn. Euro (pentru varianta „la rosu”). Va oferim casa „pe pamant” realizata din structura clasica de fier beton, zidarii de BCA si acoperis de lemn, la cel mai mic pret de pe piata, respectiv 9. Rate La Dezvoltator – Casa ieftina Parter si Mansarda. Firma noastra vine cu o multitudine de modele de case premium. Cele mai mici preturi de case la cheie si constructii case ieftine.


Case Mexi vine in ajutor cu orice proiecte de casa moderna la cheie si la cele mai bune preturi. Proiecte de case ieftine la cheie. Aceasta casa este perfecta pentru persoanele care sunt la inceput de drum sau in vacanta.


La Casă Perfectă – Construct proiectarea se execută individual, în dependență de dorințele, necesitățile, cerințele beneficiarului, amplasarea și pantă lotului, deci fiecare exemplu de proiect poate fi modificat și adapta cerințelor dvs, spre exemplu: putem mării sau micșora casă , se pot adaugă camere, se poate . Iti doresti o casa mica, dar gandita inteligent din punct de vedere al spatiului? Vezi mai frumoase proiecte case mici sub 100m² si alege-ti modelul preferat. Echipa noastra specializata in realizarea de proiecte case mici, precum si cele peste 8de proiecte autorizate la nivel national.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения