Donnerstag, 18. Januar 2018

Tabla cutata bilka pret

BILKA Teste produsă cu o grosime nominală între - mm, în funcție de cerințele construcției lungimea standard a modulelor este cuprinsă între 5m și 1m. Executarea modulelor cu lungimi diferite de cele standard se va face după consultarea prealabilă a consultantului tehnic BILKA. BILKA Teste produsă cu o grosime nominală între - mm, în funcție de cerințele construcției lungimea standard a modulelor este cuprinsa între 5m și 1m. Garantie Ani Pret de la 35. Preturi valabile doar pentru achizitia unui.


Tabla cutata TBilka 0. Se foloseste la fatade, garduri, plafoane insa se poate monta si pe acoperis ca invelitoare, cu grosime de 0. Alte produse din aceeasi categorie. Servicii, afaceri, echipamente firme Meseriasi - Constructori. Bilka Țiglă metalică ,sistem de scurgere , tablă cutată.


La un sistem complet de acoperis , folia anticondens soft este gratuită ! IMPORTANT:nu exista INTERMEDIAR între producator si client ( prețurile la tabla si accesorii sunt de producator). Daca nu crezi, testează-ne! Nu costa nimic: suna sau trimite mail pentru a primi oferta de pret. Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. BILKA produce tabla cutata in patru variante: T – T – 1 T – si T – 45.


Avand in dotare linii de productie . Pe site-ul nostru gasiti cele mai bune oferte pentru sistemele din tabla pentru acoperisuri. Bilka Teste produsă cu o grosime nominală între - mm, în funcție de cerințele construcției lungimea standard a modulelor este cuprinsă între 5m și 1m. Oferte si promotii la Primetal, tag tabla cutata color Braila, tabla cutata pret , tabla cutata color Bilka pret , tabla cutata industrial Bilka , tabla cutata Braila. Deasemenea va punem la dispozitie - coame si suruburi la culoare - teava rectangulara (pentru braie) - teava patrata sau rotunda pentru stalpi. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Acoperisuri din tabla cutata.


Se folosește în special la fațade, garduri sau plafoane dar se poate monta și pe acoperiș ca învelitoare. Lungime maxima recomandata: mm-4m. Accesorii: suruburi, cuie, bureti. Utilizare: acoperis, fatade, garduri,. Comandati din fata calculatorului tabla cutata mai ieftina ca in magazinele de bricolaj.


Avem pe stoc tabla cutata maro sau rosie precum si tabla zincata cu livrare imediata si Gratuita in Bucuresti. De asemenea, BILKA acoperă și sectorul industrial prin cele modele de tablă cutată pe care le produce. BILKA pune întotdeauna preț pe nevoile clienților și pe livrarea celor mai bune produse, tocmai de aceea toate acoperișurile sunt produse pe comandă, în funcție de solicitări și livrate gratuit, .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения