Freitag, 10. März 2017

Aplicatii

Răsfoiți și instalați aplicațiile și jocurile Android preferate pe telefonul , tableta, televizorul Android sau de pe web. Totuși, pe fiecare dispozitiv trebuie să aveți același Cont Goog. Descărcați aplicații Windows pentru tableta sau computerul Windows. Navigați printre mii de aplicații gratuite sau cu plată, grupate după categorie, citiți recenzii ale utilizatorilor și comparați evaluările.


Descoperă mii de aplicații și extensii care fac browserul Chrome și mai puternic. Este vorba de Storyboard (exclusiv pe Android), Selfissimo (iOS si Android). Aplicații Android de sănătate sunt tot mai descărcate pe telefoanele cu cel mai popular sistem de operare din lume. Iată primele propuneri ale medicilor. De la aplicații pentru copii, la soluții de chat sau pentru călătorii, îi oferim o gamă variată de aplicații mobile pentru toate nevoile tale.


Magazin Play îți pune la dispoziție aproape milioane de aplicații pentru telefon, iar App Store-ul iOS – milioane. Aici găsiți toate aplicațiile și serviciile esențiale de care aveți nevoie pentru dispozitivele Galaxy și Gear. Tagen - AppGallery, magazinul de aplicaţii Huawei, este disponibil la nivel global. Aplicaţia vine preinstalată pe modelele Huawei Pşi PPro. Compania a anunţat, la sfârşitul anului trecut, că lucrează la magazin împreună cu dezvoltatori . Descărca aplicații pentru produsele Unibet pe dispozitivul dumneavoastră mobil.


Transformă predarea și învățarea în școala ta! Cele mai bune aplicatii gratuite pentru fitness, alergare sau pedalat. Daca esti genul activ si pasionat de sport, atunci probabil ca deja folosesti telefonul intr-un fel sau altul atunci cand faci miscare.


In principiu, un telefon inteligent care sa “ tina pasul” cu tine la alergat are nevoie macar de GPS, de o . Eu am încercat-o pentru prima dată în Molecular Beams, dar mai sunt suficiente locaţii partenere din care puteţi alege. Amintim aici Muura Steakhouse, Nuka Bistro, Solas Cafe, Rehab College Bar, Bricks Restaurant, Engels City, The Soviet şi lista . Ne plac telefoanele mobile si mai mult decat ele ne plac aplicatiile bune. Din acest motiv, vrem sa invatam impreuna ce sa descarcam si ce nu.


Am tot descoperit cateva aplicatii in ultima vreme si ne-am dat seama ca am strans o lista de sase pe care nu ar trebui sa le descarcati. Ready este o companie ce oferă design și dezvoltare de aplicații mobile Androi aplicații mobile iOS și site-uri mobile. Oamenii sunt tot mai dornici să cheltuiască mai mulți bani pe produse de telefonie mobilă.


Cu toate acestea, monetizarea unei aplicații pare a fi încă un obiectiv greu de atins pentru o mulțime de proprietari de produse. Pentru a vă face plimbările mai plăcute prin locurile pe care le vizitați folosiți aplicațiile de tip ghid turistic sau planificatoarele de vacanțe. Mai jos găsiți recomandări de astfel de aplicații , toate testate de mine. Poți să organizezi aplicațiile în ecranul principal, să le plasezi în dosare și să le muți în alte pagini sau ecrane.


De asemenea, poți să reordonezi paginile. Descoperă cele mai bune de aplicații de călătorii care îți vor ușura vizibil viața atunci când călătorești. Instalează-le și îmbunătățește-ți vacanța.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения