Freitag, 8. Mai 2015

Tabla cutata vopsita ieftina

Vanzatorul ofera LIVRARE CU VERIFICARE. Astfel, poti deschide coletul si verifica produsul inainte sa platesti. Comandati din fata calculatorului tabla cutata mai ieftina ca in magazinele de bricolaj. Avem pe stoc tabla cutata maro sau rosie precum si tabla zincata cu livrare imediata si Gratuita in Bucuresti.


TABLA CUTATA PREVOPSITA HROSU 0. Avem doar calitatea I , materie prima import PREMIUM.

Tot la noi gasiti coame drepte sau cutate si autoforante ( suruburi ) cu saiba si garnitura din EPDM, zincate sau vopsite la culoarea tablei. Asiguram transport in orice oras din tara la cele mai mici preturi ! Transport gratuit in orasul Galati ! Executarea modulelor cu lungimi diferite de cele standard se va . Datele au caracter informativ. Furnizam tabla cutata rosie sau maro la preturi de producator, cu livrare Gratuita in Bucuresti.


Despre livrare : Comenzile primite . Tabla cutata la pret minim.

Livrare prin Flota Dedeman. Grosimea foii variaza intre mm si mm. Dimensiunile uzuale ale cutei . Comercializam tabla cutata , tabla cutata ieftina.


Ideal pentru magazii, garaje, saivane agricultura, constructii,. Oferta limitata la acest pret! Are cam 15m si caut o solutie f ieftina ca mai am multe de facut si banii se cam duc. Salut cel mai ieftin gard este din tabla zincata cutata 0. Se utilizeaza in constructiile civile si cele industriale, ca elemente de gard sau elemente. BILKA Teste produsă cu o grosime nominală între - mm, în funcție de cerințele construcției lungimea standard a modulelor este cuprinsă între 5m și 1m.


Lichidare stoc tabla cutata zincata. Caramizi, tigla , boltari adezivi, vopsele. Materiale de constructii pentru casa ta. Firma noastra se afla in Arad.


Producem la dimensiunile cerute de client, . Pret tabla zincata cutata Galati. Sorteaza: de preț pe nume.

Vopsea pentru efect de tablă CAPAROL Blackboard Paint (l). Acoperis din tabla cutata Galati. Bordura fronton pentru tabla profilata.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Популярные сообщения